Chiftele la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 27 Dec 2017 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • faina pentru format chiftelele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

 Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele cu cele 2 oua.

Se pune vegeta si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile infainate se formeaza chiftelele.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.  

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.  

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Chiftelele sunt bune calde sau reci, simple cu mustar, sau cu garnitura si muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc, la cuptor