Chiftele la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 27 Dec 2017 | 3949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • faina pentru format chiftelele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

 Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele cu cele 2 oua.

Se pune vegeta si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile infainate se formeaza chiftelele.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.  

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.  

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Chiftelele sunt bune calde sau reci, simple cu mustar, sau cu garnitura si muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]