Chifle umplute

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2015 | 6310 vizualizari

 

Chiflele umplute sunt foarte bune pentru cină .Alături de o cană cu lapte sau iaurt sunt minunate!

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 3 felii mazzarela
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 2 felii șuncă presată
  • 3 ouă
  • 50 g. cașcaval Delaco
  • o roșie pentru decor
  • 50 g.unt pentru uns tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Pregătim ingredientele pe masa de lucru.

Feliem 3 bucăți  mozzarela.

Șunca presată o tocăm mărunt.

Ardeiul spălat îl tocăm marunt.

Morcovul curățat,spălat îl dăm pe răzătoarea mică.

Cașcavalul îl radem pe răzătoarea mică.

Luăm chiflele,le tăiem partea de deasupra (ca un capac) și scoatem miezul .

Așezăm o felie de mozzarela,ardei,morcov,sunca si un ou.

Presărăm cașcaval pe fiecare chiflă.

Luăm o tavă de yena,o ungem cu unt și punem chiflele umplute.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.

 

TIPS-URI

1

Puteți folosi numai brânzeturi sau orice fel de mezel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Gicuta 1

28.09.2015, 13:09

Super, super!!

mihaelar63 1

01.10.2015, 01:00

Ce combinatie interesanta

Panacris 1

02.11.2015, 21:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]