Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Mai 2013 | 3701 vizualizari

 

Ce deliciu !!! Si atat de simplu de preparat incat nu-ti vine sa crezi . In zilele calduroase se poate servi dupa ce a fost tinuta la congelator .

 

INGREDIENTE

  • 24 bucatele Miez de lapte branzica calcica
  • 300 gr biscuiti digestivi
  • 50 Gr unt
  • 5 linguri zahar brun
  • 300 Gr branza vaci
  • 3 linguri smantana dulce 32 % grasime
  • 3 zahar vaniliat
  • 250 gr capsuni
  • 1 kiwi mare
  • 1 lamaie- zeama
  • caise confiate
  • fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere):

 Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu untul moale si o lingura de zahar brun .

 Branza de vaci se amesteca cu smantana dulce , restul de zahar , zaharul vaniliat si zeama de lamaie .

 Jumatate din compozitia cu branza se amesteca si se omogenizeaza cu capsuni ( va avea o minunata culoare roz).

 Cealalta compozitie cu branza se va amesteca si omogeniza cu Kiwi( culoarea va fi un asemanatoare cu a fisticului ).

  Intr-o forma de briose puneti in fiecare adancitura cate o forma de hartie pentru briose .

  Impartiti compozitiile in mod egal punand cu o lingura un strat de biscuiti ( tasati bine ),un strat de branza  roz urmat de un strat de branza  fistic .

   Tineti tava  la congelator 30 minute .

    Serviti minunatele  mini -cheseecake decorate cu ,branzica calcica ,, Miez de lapte ''  fulgi de ciocolata si fructe confiate .

  

TIPS-URI

1

Pentru colorarea cremei de branza puteti folosi si alte fructe de sezon .

2

Daca doriti ca acest preparat sa fie mai light , inlocuiti smantana grasa cu iaurt grecesc si reduceti cantitatea de zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

laura_n 1

16.05.2013, 14:34

foarteee fainaaa ideea

Rocsi 1

16.05.2013, 23:44

O super bunatate dulce

babi5 1

04.06.2013, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si crema de branza