Chec provensal

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 3451 vizualizari

 

Acesta nu e nimic alta ceva decat un chec aperitiv, este usor de pregatit si bun in orice ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 10 masline negre
  • 10 rosii uscate
  • 1 dovlecel mai mic
  • 200g ton (1conserva)
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 30g unt
  • 3oua
  • 180g faina
  • 1lingurita praf de copt
  • 50g cascaval
  • 150ml lapte
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec provensal:

Se bat bine ouale cu un praf de sare si piper, se adauga faina cu praful de copt, untul topit, laptele, se amesteca bine, apoi dovlecelul si cascavalul rase, maslinele, rosiile si rozmarin taiate marunt, tonul din conserva cu tot cu ulei, se omogenizeaza totul bine, se condimenteaza daca e cazul, apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt (daca aveti tava de silicon,nu mai e nevoie de hartie) si se lasa la cuptor 50 min., facand testul cu scobitoarea.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec provensal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]