Chec frantuzesc

de ianculubita in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 13704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 250g unt
  • 90ml lapte
  • 300g faina
  • 300g zahar
  • 1lamaie verde
  • 2lingurite apa de floare de portocal
  • 2lingurite esenta de lamaie
  • 2linguri cacao
  • 1praf de copt,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec frantuzesc:

Se face o crema fina din unt si zahar,se adauga ouale pe rand apoi faina amestecata cu praful de copt si sare;

se imparte compozitia in doua boluri iar unul se amesteca cacao dizolvata in lapte si floare de portocal iar in al doi-lea,coaja de lamaie si esenta;

cele doua compozitii se pun pe rand in tava unsa si tapetata sau cu hartie de copt si se tine la cuptor 40min;

dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar;

este un chec foarte pufos si parfumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ianculubita 1

31.10.2011, 07:54

Apa de floare de portocal,de trandafir,de iasomie si de violete,le-am adus din Franta si-si asteapta randul la retete.

LUK 1

31.10.2011, 09:32

super bun

Cris2711 1

31.10.2011, 11:48

O la la

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]