Chec aperitiv

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 14524 vizualizari

 

Am vazut la Simona un asemenea chec si am facut si eu dupa legea mea.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa vitel
  • 700 g pulpa porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 morcovi
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura marar
  • 6 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatim carnea pentru tocat, taiem in bucatele mai mici. Curatam morcovul, ceapa, spalam leurda si pregatim masina pentru tocat. Trecem toate ingredientele prin masina de tocat, apoi potrivim de sare si piper, amestecam bine, adaugam ouale si la final mararul tocat marunt. Eu am pus hartie de copt intr-un vas de yena, desi nu era nevoie eu asa am procedat. Am umplut vasul cu compozitia facuta si deasupra am turnat cativa stropi de ulei, deoarece carnea a fost slaba. Restul de compozitie ramasa am pus-o in niste forme de aluminiu. Am dat la cuptor cca 50 min, este gata cand incepe sa se rumeneasca si capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic