Chec aperitiv

de LUK in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr cascaval
  • 150gr sunca
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • o jumatate de ardei galben sau rosu(eu am avut galben)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea apoi se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Cascavalul se rade pe razatoarea mica, ardeiul si sunca se taie marunt. Se incorporeaza si acestea in compozitia de albusuri si se pun in forma de chec in care am pus hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 145 de grade 30-35 minute.

Simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vanilla 1

03.01.2011, 15:31

mai mereu fac si eu reteta asta!!!

LUK 1

03.01.2011, 18:18

eu n-am mai facut pana acum dar fiindca mi-a ramas sunca si cascaval de la cordon bleu am zis sa nu ramana prin frigider pana dupa revelion asa ca..le-am gasit o intrebuintare

kamy 1

05.01.2011, 15:54

cand ai ceva prin frigi e f de ajutor reteta 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu