Este desertul pe care il faceam inca de pe la 14-15 ani, urmatorul pe care l-am invatat dupa clatite :)). Sper sa va fie si voua de folos reteta si sa va iasa intotdeauna pufos si gustos ca al meu!
Am amestecat timp de 5 minute ouale cu zaharul. Am adaugat apoi laptele si uleiul si am continuat sa amestec cu mixerul.
Compozitia obtinuta am pus-o intr-un bol mare, am adaugat esentele, zaharul vanilat, praful de copt stins cu otet si apoi treptat faina. Am continuat sa amestec cu mixerul pana cand compozitia s-a omogenizat.
Am luat din compozitie cateva linguri si le-am amestecat intr-un bol mic cu cacao.
Am asezat compozitia in tava pentru chec pe hartie de copt. Am combinat-o cu cea de cacao (fara un model anume).
Am lasat in cuptor la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Am scos din tava si am pudrat cu zahar.
Eu nu prefer sa mananc checul atunci cand este cald, ci il prefer rece alaturi de o cana cu ceai sau lapte.