Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 28 Mai 2015 | 11023 vizualizari

 

Ieri am pus in functiune Cucul :)) ,face treaba foarte buna!A iesit o carnita care ti se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de ceafa de porc
  • 2 fire de ceapa verde
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • vegeta/piper/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker:

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la aceiasi functie.

Se stropeste cu vinul rosu,se adauga ceapa verde taiata rondele,se pune la functia Boil pentru 20 minute(daca mai trebuie se mai completeaza cu apa).

Se amesteca smantana cu mustarul,se subtiaza cu putina apa,si se toarna peste carne se lasa cam 5 minute la functia Boil.

Se presara busuioc uscat.

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu piure de cartofi si sos de rosii cu busuioc