Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras

de Caty in Porc, 15 Iun 2022 | 6574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc. 600g
  • Ceapa roșie. 250g
  • Ardei gras roșu 2 buc
  • Oțet balsamic. 1lingura
  • Ulei. 50g
  • Miere de albine. 1lingurita
  • Sare după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras:

Ceafa de porc se taie bucăți care se rumenesc pe toate părțile in uleiul fierbinte, menținând focul iute.
Dopa ce se rumenesc bucățile de ceafa, se scot cu o paleta pe o farfurie și se țin acoperite.
In același ulei se pune ceapa roșie tăiată peștișori și ardeiul tăiat fâșii. Se călesc împreună până ce legumele se înmoaie.
Adăugăm carnea peste legume, oțetul balsamic, mierea, sare după gust și le mai ținem pe foc mic inca 5 minute. Adăugăm 2-3 linguri apa ca sa nu ardem legumele și pentru a se forma un sosulet.
Eu am mai vrut niste legume și am făcut rapid și un sote de legume mexicane cu fasole boabe, ongelate. S-a combinat foarte bine cu cărnița.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]