Muschi de purcel la cuptor

de Irina in Porc, 29 Apr 2009 | 48977 vizualizari

 

Am aici un alt fel de friptura. Secretul ei e sosul marinat in care tin carnea inainte.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru marinata:
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • o lingura de boia de ardei
  • cateva fire de cimbru proaspat
  • cativa catei de usturoi
  • sos de soia sau de stridii
  • zeama de la o portocala
  • 2-3 linguri de otet balsamic
  • cateva ciuperci champignon taiate felii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de purcel la cuptor:

Se cresteaza muschiul, se asaza frumos intr-o tava, se adauga marinata si se lasa cateva ore la fragezit. Se poate pune direct in cuptor daca timpul va preseaza, am incercat si asa, dar e mult mai gustoasa daca a stat macar o vreme la marinat. Iata rezultatul final!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de purcel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Răcitura (Piftie) din picioare de porc