Cartofi taranesti

de Ancutsa in Porc, 24 Mar 2017 | 5048 vizualizari

 

Imi plac mult cartofii taranesti, iar acum ca a venit si primavara, i-am servit cu verdeturi de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 2 cepe mari
  • 250 g sunca taraneasca
  • Sare si piper dupa gust
  • Cateva frunze de ceapa verde
  • Putin patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

 

Se spala cartofii si se pun nedecojiti la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

 Se taie ceapa marunt, iar sunca taraneasca in fasii subtiri.

 Se caleste sunculita in putin ulei incins, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

 Se servesc cu frunze de ceapa verde si patrunjel tocate marunt.

  Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/cartofi-taranesti-4.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]