Cartofi la tigaie

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 4282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1\2 ceapa alba
  • 125 gr pancetta
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii fierbem intregi in apa rece cu sare pentru 20 minute .Cand cartofii s-au fiert , ii scurgem bine de apa , ii lasam putin sa se raceasca si apoi ii feliem in felii potrivit de grosime. 

Ceapa curatata,spalata, o tocam marunt si o calim in putin ulei .

Pancetta taiata bastonase o calim , la fel ca ceapa,in putin ulei .O scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. 

Punem intr-o tigaie ulei si lasam sa se incinga. Cand uleiul s-a incins, punem felii de cartofi, pe rand ,sa nu se lipeasca intre ele.Cand s-au rumenit pe o parte se intorc pe cealalta parte.Se procedeaza astfel cu restul de cartofi. 

Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. 

Servim cartofii calzi presarati cu ceapa si pancetta.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi glazurati cu mustar