Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2015 | 3371 vizualizari

 

O reteta foarte simpla de cartofi, rumeniti si deliciosi!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 1 plic de Knorr Punga magica, cartofi cu rozmarin si usturoi.
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi:

Cartofii i-am curatat si spalat bine,apoi i-am taiat in 4, sau se pot felia, se adauga uleiul amestecat bine cu jumatate de plic de Knorr punga magica si se baga in punga speciala pentru copt din interiorul plicului.

Se da la cuptor 30 de minute,apoi se deschide punga si se mai lasa 15 minute pana se rumenesc frumos.

Se servesc ca garnitura langa o ceafa de porc sau alte preparate.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

se poate adauga si cativa catei de usturoi curatat in punga pentru aroma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus