Rulouri de vinete cu branza brie

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • branza brie pret de 30 -50 g
  • fasii de pulpa de rosie
  • sare
  • ulei de masline 20 g
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu branza brie:

Vanata se spala si se curata se coaja. Se taie felii subtiri. Se da cu sare, se stropeste cu ulei de masline si putina zeama de lamaie. 

Se pune la foc o tigaie antiaderenta. Cand incepe sa se incinga se pun feliile de vinete. Se tin cate un minut cel mult pe fiecare parte.

Feliile de vinete, odata pregatite se umplu cu branza brie taiata bucati potrivite si fasii de pulpa de rosii. Se ruleaza. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentie la vinete, sa aiba cat mai putine seminte..

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu branza brie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si sunca