Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2011 | 33172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg-1,5kg cartofi
  • 500g ciuperci
  • 300g kaizer
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceasca supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer:

Se curata cartofii si ciupercile, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii taiati cubulete, condimentati cu sare piper si cimbru. Deasupra se aseaza ciupercile taiate bucati mari si felii de kaizer. Se acopera cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 20 minute la foc mediu.

Pasta de tomate se dilueaza cu supa de legume, se adauga usturoiul zdrobit, sare, piper si cimbru dupa gust si se toarna peste cartofi, indepartand astfel si folia. Se mai lasa 15-20 minute(poti proba daca s-au patruns cartofii) sa se rumeneasca usor.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci