Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2011 | 32506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg-1,5kg cartofi
  • 500g ciuperci
  • 300g kaizer
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceasca supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer:

Se curata cartofii si ciupercile, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii taiati cubulete, condimentati cu sare piper si cimbru. Deasupra se aseaza ciupercile taiate bucati mari si felii de kaizer. Se acopera cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 20 minute la foc mediu.

Pasta de tomate se dilueaza cu supa de legume, se adauga usturoiul zdrobit, sare, piper si cimbru dupa gust si se toarna peste cartofi, indepartand astfel si folia. Se mai lasa 15-20 minute(poti proba daca s-au patruns cartofii) sa se rumeneasca usor.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan