Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2011 | 32753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg-1,5kg cartofi
  • 500g ciuperci
  • 300g kaizer
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceasca supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer:

Se curata cartofii si ciupercile, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii taiati cubulete, condimentati cu sare piper si cimbru. Deasupra se aseaza ciupercile taiate bucati mari si felii de kaizer. Se acopera cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 20 minute la foc mediu.

Pasta de tomate se dilueaza cu supa de legume, se adauga usturoiul zdrobit, sare, piper si cimbru dupa gust si se toarna peste cartofi, indepartand astfel si folia. Se mai lasa 15-20 minute(poti proba daca s-au patruns cartofii) sa se rumeneasca usor.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carne de pui, gratinati la cuptor