Cartofi la cuptor

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2009 | 11040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 catel usturoi
  • 200 grame branza de oaie
  • marar
  • sare, piper, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Ceapa si usturoiul tocat se calesc in putin ulei de masline.
Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit, apoi se curata si se feliaza.

Intr un vas se pun feliile de cartofi, iar deasupra ceapa calita.
Se condimenteaza dupa gust.
Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.
Imediat dupa ce se scot se adauga branza rasa si mararul tocat marunt, apoi se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

adry88 1

20.05.2011, 12:24

o bunatate

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:16

buuuuni

suzeta 1

21.04.2013, 10:35

Mama facea doar cu ceapa calita si cartofi fierti,era o bunatate.Asta era mancare de om sarac,asa cum am fost noi cind eram mica.Oricum e o bunatate si voi incerca si reteta asta,multumesc.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval