Paine cu ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2010 | 5635 vizualizari

 

Painea cu ou sau ,,bundas chener,, nu stiu sa scriu corect, este o reteta pe care o facea foarte buna o matusa unguroaica. Ea facea reteta asta de multe ori cu cozonacul care se invechea. Era minunat la gust. Intotdeauna de sarbatori cand ramane cozonac, musai sa fac cateva felii.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua,
  • paine mai veche,
  • sare,
  • ulei pt prajit painea.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou:

Se bat ouale cu putina sare, se taie felia de paine in jumatate, se da prin ou pe ambele parti, apoi se prajeste in ulei tot pe ambele parti. O asociez cu mezeluri, la dejun sau la cina.

TIPS-URI

1

Folositi paine mai veche.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

burdulea56 1

12.10.2010, 23:28

Mena, Lia, chiar ca ne aduce aminte de copilarie, cred ca nu este copil sa nu-i placa.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:29

Silvia, uneori si eu folosesc lapte, imi place si asa.

adry88 1

20.05.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute