Cartofi brutaresti cu ceapa

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 9 Dec 2014 | 4847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 200 g ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi brutaresti cu ceapa:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta. Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie. Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei (impreuna cu uleiul in care am prajit-o) si verdeata tocata marunt. Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei. Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora. Servim alaturi o salata asortata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi brutaresti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati (la cuptor)