Cartofi Boulangère

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 4532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ceapă mare, tăiată julienne
  • câteva frunze de salvie proaspătă
  • 400 ml supă de legume
  • 1 mână de parmezan ras
  • 10 grame unt, tăiat cuburi
  • sare grunjoasă
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Boulangère:

Cartofii se curăță și se taie felii. Se așează un strat de cartofi într-o oală de fontă, apoi fâșii de ceapă și câteva frunze de salvie, sare și piper. Se alternează straturile până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi. Se așează câteva frunze de salvie deasupra, apoi se toarnă supa, se presară parmezanul și din loc în loc se așează câte un cub de unt. 

Se introduce oala în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pe raftul superior și se lasă o oră. 

Se poate servi ca fel principal sau garnitură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Boulangère" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Corinuta 1

28.03.2014, 18:38

Rocsi 1

28.03.2014, 21:17

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel a la dijonaise