Carne de porc marinata

de Valclaudia in Porc, 1 Feb 2014 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 250 ml vin rosu de casa
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri de ulei
  • putin marar verde
  • patrunjel verde
  • amestec de condimente dupa gust (sare, usturoi granulat, piper negru,piper alb, susan, seminte de in, nucsoara,fulgi de morcov deshidratat, frunze de telina uscate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc marinata:

Spalam carnea si o taiem felii.

Turnam vinul peste carne si punem din fiecare ingredient enumerat mai sus dupa preferinta, in functie de gust, cantitatile necesare.

Amestecam carnea cu vinul si aceste ingrediente, acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la rece pana a doua zi.

Curatam ceapa, o taiem felii si o calim impreuna cu mararul in 3 linguri de ulei.

Adaugam carnea cu tot cu sosul in care a stat la marinat, lasam sa scada lichidul la foc mic. Completam cu 100 ml apa, lasam sa fiarba in continuare tot la foc mic si dupa ce a scazut lichidul complet,presaram putin patrunjel verde si servim carnea astfel preparata cu orice tip de garnitura preferam. Noi am servit de data asta carnea cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rosii si cascaval la cuptor