Carne de porc cu unt aromat

de -Licurici- in Porc, 21 Noi 2015 | 7430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de carne de porc
  • 80 g unt
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu unt aromat:

  1. Carnea am dat-o cu sare si piper si am bagat-o la frigider.
  2. Untul l-am scos mai devreme sa ajunga la temperatura camerei. Cand s-a inmuiat, am adaugat cimbrul si l-am frecat bine, apoi l-am bagat in frigider.
  3. Le-am lasat 45 de minute in frigider.
  4. Am uns cu unt un vas termorezistent, am asezat carnea si am pus bucatele de unt pe deasupra, am adaugat 2 pahare cu apa, apoi am bagat in cuptor pentru 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

22.11.2015, 15:26

Yummy, vin la masa la tine!

miki_a 1

23.11.2015, 13:14

Daaaa, mai pune un tacam si pentru mine!!!!

-Licurici- 1

01.12.2015, 11:18

Cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur