Tochitura cu mamaliguta

de adasev12 in Porc, 18 Ian 2012 | 4653 vizualizari

 

poftiti la cina!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnita de porc, fleica
  • 200 g sunculita de porc( de pe burta, cu slaninuta)
  • 2 lg bulion
  • sare, piper, cimbru uscat
  • o ceapa
  • mamaliguta calda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Carnita se taie bucatele mai mici, la fel si sunculita si se prajesc in putin ulei, apoi se adauga ceapa si se mai calesc cateva minute. Se pune apoi cate putina apa cat sa nu se prinda de fundul vasului si se continua coacerea sub capac, pana se face carnita. Cam cu 10 minute inainte de final se pune si bulionul, cimbrul, se sareaza dupa gust si se mai adauga ceva apa, sa fie si nitel sos. La sfarsit se pune si piper dupa gust.

se serveste cu mamaliguta calda si cu castravesciori murati. foatre buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

jolygina 1

22.01.2012, 11:30

adasev12 1

22.01.2012, 14:41

jolygina...

puiutii astia superbi sunt ai tai???

COSTEO 1

19.05.2013, 16:51

bunaciune,e jale !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie