Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi

de Tabita _ in Porc, 16 Iun 2013 | 4871 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, pregatita deseori in zona.

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 200 g spätzle
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi:

Carnea se spala si se portioneaza.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se pune in ulei incins pana devine sticloasa.

Se adauga carnea si se prajeste cateva minute pe ambele parti la foc mare. Se stinge cu bere. Se adauga sare, piper, condimente. Se acopera cu apa fierbinte cam cu 2 degete peste nivelul carnii si se fierbe in continuare la foc mic pentru aproximativ 1 ora sau cand carnea este fiarta.

Se adauga pasta de tomate. Apoi se adauga spätzle si se mai lasa inca 5 minute.

Intre timp, cartofii se curata se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.

Se presara patrunjel si se servesc alaturi de carne si spätzle.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Tabita _ 1

25.06.2013, 23:38

Da, Gabriela, sunt nemtesti, dar se prepara si in Austria.

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 18:59

Super!

Tabita _ 1

24.10.2013, 19:10

Multumesc Krysty

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc