Coaste de porc in sos whisky-barbeque

de baby_ktalyna in Porc, 20 Oct 2013 | 6203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi mici

Pentru sos:

  • 3 lingurite miere
  • 1 sos barbeque(250 ml)
  • 50 ml whisky
  • 1 lingurita zahar
  • 80 ml apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc in sos whisky-barbeque:

Coastele se taie bucati ,apoi se prepara sosul( se amesteca toate ingredientele).Se dau coastele prin sos apoi se pun in tava iar restul de sos se pune  si el in tava,se pot lasa o ora sa le patrunda sosul,se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora-o ora jumate. Cartofii nu i-am curatat,doar i-am spalat bine si i-am facut in frieteusa si i-am condimentat cu condiment pentru cartofi.

TIPS-URI

1

Cartofii pot fi condimentati si amestecati cu usturoi presat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in sos whisky-barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante