Carnaciori rumeniti cu puree de cartofi cu mustar si sos de ceapa

de rivka in Vita, 12 Aug 2010 | 4555 vizualizari

COMENTARII (13)

rivka 1

12.08.2010, 20:16

nu am mai folosit sare la sosul de ceapa caci am folosit o supa instant facuta dintr-un cub de vita si apa, sincera ma asteptam ca sosul sa iasa mai subtire, data viitoare voi pune doar 1 lingura faina in rest e fff bun la gust.

ANCA 1

12.08.2010, 20:25

suna tare bine combinatia asta! 5 f.

epurasha2bb 1

12.08.2010, 20:27

mamaaaa rivka ce meniu beton ai incropit aici! mor de pofta nu alta! 5 furculite verzi (de ciuda ca nu e farfuria noastra)

diaconta 1

12.08.2010, 20:29

minunat arata si mie tare-mi plac cartofii

rivka 1

12.08.2010, 20:31

fetelor e foarte bun la gust, acum stau cu burta plina si umflata in sus, se face usor, nu e costisitor...dar sfatul meu e la cantitatea asta sa puneti numa 1 lingura de faina in sos nu 2 sa iasa sosul mai subtire si sa folositi musai vin rosu la sosul de ceapa nu alb.
v-am pupat.

gaby_duceag 1

12.08.2010, 20:42

prezent

rivka 1

12.08.2010, 20:55

gaby

Laly 1

12.08.2010, 21:59

buuuuuuuun

Teo 1

12.08.2010, 23:01

Rivka buna reteta, dar eu apreciez detaliilesi ca, ai grija de ''economii''; cata dreptate ai !

nadina73 1

13.08.2010, 00:25

super riv e la favosi 5 f

mena29 1

13.08.2010, 08:32

si eu

Sylvia 1

13.08.2010, 12:10

Excelenti

Corinuta 1

14.08.2010, 00:37

woow!5 furcu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu varza noua in vasul roman.