Bulgur picant

de dantes in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2016 | 3510 vizualizari

 

ZIUA CAND IMI RASFAT NEVASTA

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bulgur
  • 2 cani supa de pui
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardei gras taiat marunt
  • 1 ardei iute fara seminte taiat marunt
  • 1 rosie taiata cubulete
  • patrunjel verde taiat marunt
  • sare piper dupa gust
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgur picant:

Se pune la calit ceapa,ardeiul gras si cand sunt calite se adauga rosiile,bulgurul.ardeiul iute supa si se lasa la fiert pana cand bulgurul absoarbe toata supa,se opreste focul se condimenteaza dupa gust se adauga patrunjelul verde se amesteca si se lasa acoperit cu un capac circa 10 minute.

Se consuma ca atare s-au cu diferite tipuri de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgur picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:15

bun!

mihaelar63 1

03.10.2016, 08:15

Trebuie sa incerc si eu !!! N-am mancat niciodata bulgur

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu Camembert si cabanos