Urda cu marar pe pat de piure

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2012 | 3573 vizualizari

 

Urda este facuta de mine la tara la mama si o intrebuintez la multe retete.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 Kg cartofi
  • apa
  • sare
  • 1 ceasca lapte dulce
  • 4 cuburi branza topita
  • 300g urda
  • 1 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urda cu marar pe pat de piure:

Se curata cartofii se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa si sare pana cand incep sa se sfarme.

Dupa ce au fiert se scurg de apa, se pun cuburile de branza topita si se omogenizeaza. Se dilueaza cu lapte dulce.

Urda putin sarata se freaca cu marar tocat si se aseaza peste piure. Se poate amesteca cu piureul, dar eu o prefer deasupra pentru a fi mancata alternativ cu piureul.

 

TIPS-URI

1

se poate pune si unt in piure alaturi de branza topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Urda cu marar pe pat de piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

Merisor 1

08.08.2012, 16:43

Cartoful se combina bine cu branza de orice fel

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:04

mamaieelena 1

09.08.2012, 19:42

bun rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]