Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 8197 vizualizari

 

irezistibile.....

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari fierti in coaja
  • 2 oua
  • cca 100 gr. branza de burduf
  • cca 150 gr. branza telemea
  • cca 200 gr. cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 400 ml

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar:

Spalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece si ii fiebem in coaja pana patrunde furculita usor in ei. Ii trecem apoi sub set de apa rece din nou, ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Peste cartofi spargem cele doua oua si adaugam branza de burduf, telemeaua rasa si cascavalul ras, gustam, dca mai este nevoie adaugam sare, daca nu ne limitam la sarea continuta de branzeturi. Presaram piper proaspat macinat, verdeata (mararul) tocata, omogenizam amestecul.

Punem uleiul la incins intr-o craticioara mica in diametru,sa se poata praji buletele uniform in baie de ulei. Cand uleiul este incins formam bilute din amestecul de mai sus, le prajim apoi la foc iute pana devin aramii. Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de porc