Bulete de pui cu orez si mozzarella

de laura_n in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2012 | 4425 vizualizari

 

O deliciosenie, pe cuvantul meu. Miezul de mozzarella usor topit, orezul picant, iar carnea usor crocanta fac din aceste bulete un deliciu!
Singurul meu regret e ca le-am facut in saptamana de regim :((

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne pui tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • oregano
  • patrunjel
  • 100 gr orez
  • 1 cana mazare verde
  • boia iute
  • 200 gr mozzarella
  • 2 lg pesmet alb
  • pesmet cu usturoi si condimente pt tavalit buletele
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de pui cu orez si mozzarella:

Curatam si spalam ceapa, usturoiul si patrunjelul si le tocam marunt.

Intr-un bol, punem carnea si legumele tocate, sare si un ou si amestecam bine.

Mazarea se fierbe 5 min cat se se inmoaie usor, dar nu prea mult.

Adaugam si mazarea la compozitia de carne si 2 linguri pesmet alb si amestecam. Condimentam cu sare si oregano.

Orezul il fierbem si il scurgem de apa, adaugam sare si boia si aestecam. Mozzarella o taie cubulete si incepem sa montam.

Cu ajutorul unei linguri, luam din compozitia de orez si formam o bila in care infigem o bucatica de mozzarella. Apoi venim cu un strat de carne cu mazare si tavalim prin pesmetul condimentat.

Intr-o tava, punem o foaie de copt si asezam cu grija buletele. Dam la cuptor cam pentru o ora.

Servim calde cu rosii.

 

TIPS-URI

1

Serviti calde cat e mozzarella topita in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de pui cu orez si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 500 lei
2799.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (26)

laura_n 1

18.07.2012, 21:59

va multumesc
Simo, e bine, ca nu dureaza mult si nu mananc decat doua felii maxim.Azi am mancat doar una

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 20:47

faine

laura_n 1

19.07.2012, 22:12

si eu zic la fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate