Bucatele de carne de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 2 Aug 2014 | 7976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de carne de porc pt gulas
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • ulei de masline

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml Jack Daniel's(whiskey)
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper alb
  • vegeta
  • ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de carne de porc cu ciuperci:

Bucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea.

Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva minute si adaugam carnea marinata impreuna cu sosul format.

Cand scade sosul se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert circa 30 minute dupa care adaugam ciupercile scurse de zeama si taiate mai marunt.

Se mai completeaza cu apa si se pun si rosiile cuburi, se lasa la fiert, pana cand carnea este fiarta bine.

Ca garnitura am fiert cateva buchetele de conopida si le-am tras prin unt cateva minute.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci