Inedit. Asta este cuvintul care defineste aceasta reteta. Cum se prepara:
Se toaca marunt, cu cutitul, rozmarin proaspat. Se pune intr-un mojar si se amesteca acolo cu putin ulei, sare si piper. Piersica se taie in doua jumatati si i se scoate simburele, apoi este “tavalita” in sosul din mojar. Se pune pe gratar si cind se rumeneste este ok de pus in farfurie.
TIPS Jamie: in acest moment, daca-i alaturati doua cupe de inghetata obtineti un desert delicios. Puteti folosi in loc de piersica si para, caisa ori prune. Se pudreaza cu putin zahar vanilat
Deci avem piersica rumenita pe gratar, acum facem dressingul: 3 parti ulei, o parte otet, o lingura de iaurt (sau smintina), sare, piper. Se amesteca la shaker.
Folosim rucola sau tarhon pentru a face o salata.
TIPS Jamie: Rucola si tarhonul sint condimente excelente pentru carnea de vita.
Finalul: asezam sunca intr-o farfurie, punem piersica fripta deasupra, iar peste aceasta salata de rucola (+/- tarhon, cum vrem). Turnam dressingul si mai presaram citeva cubulete de brinza. Spectacol !