Briose mozaic

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 13071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei cu ou
  • 200 g sunca
  • 1 conserva legume mexicane (eu am folosit Bonduelle)
  • 200 g smantana
  • 5 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 praf de copt
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose mozaic:

Se fierb taiteii in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj iar apoi se scurg de apa.

Intr-o tigaie se pune la calit ceapa in putin ulei de masline. Se adauga apoi legumele mexicane si sunca taiata cubulete. Se calesc toate putin si se potrivesc de sare si piper.

Intr-un alt vas batem ouale iar apoi adaugam smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam praful de copt si omogenizam. Se adauga taitetii storsi bine si amestecul de legume cu sunca. Se amesteca bine si se mai potriveste de sare.

Ungem formele de briose cu unt sau punem hartie speciala de briose si umplem cu compozitie.

Dam la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa

TIPS-URI

1

Pentru ca nu mi-au ajuns formele, am pus compozitia ramasa intr-o tava de chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:33

Corina

Crista_Luca 1

29.11.2010, 21:54

idee buna ... cu formele ... eeeh si daca nu vrei s te chinui prea mult la pui in tava de chec ..eu asa fac

La Ancuta 1

29.11.2010, 22:03

si eu am facut briose numai din jumatate din cantitate, restul am pus-o in tava de chec.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Brioşe" aperitiv