Briose cu cacao

de Laly in Prajituri, 2 Ian 2011 | 7463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei sau margarina topita
  • 300 gr iaurt
  • 400 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao:

Se bat ouale cu zaharul, pana cand acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea.

Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imarte compozitia in doua parti. Intr-o parte se adauga cacaoa si se mesteca bine.
Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii.

Se da la cuptorul incins, la foc mediu.
Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

kamy 1

05.01.2011, 16:29

dragalase 5f

Angelina_Elena 1

22.08.2012, 13:27

ce frumusele sunt, dar si foarte bune dimineata langa o cafeluta sau un pahar de lapte!

Laly 1

22.08.2012, 19:57

Elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata, cu branza si visine