Bors de pui

de meosiris in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 5210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • 1 plic bors Magic
  • delikat
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

-Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.

-Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.

-Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.

-Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.

-Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt. Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din peste