Bors de fasole rosie

de ianculubita in Ciorbe, 29 Iul 2013 | 4867 vizualizari

 

Se spune ca cel mai bun bors de fasole boabe este acela facut din fasole rosie,neagra sau pestrita!!aiurea,tot fasole este!!
Pe canicula asta,merge rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare de fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 500 g rosii
  • 500 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 crenguta cimbru verde
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole rosie:

In olita cu ulei incins calim ceapa taiata marunt, ardeiii la fel, morcovul dat pe razatoare. Dupa cateva minute adaugam si rosiile taiate sau date la blender. Lasam sa se caleasca totul, adaugam apoi fasolea scursa si clatita bine, 3 cani cu apa, sare si lasam sa fiarba 15-20 minute. Dupa acest timp adaugam borsul fiert in alt vas, leusteanul taiat, crenguta de cimbru, potrivim de gust iar cand incepe sa clocoteasca oprim focul

Servim borsul rece cu ceapa!!

TIPS-URI

1

atentie nu trebuie lasata crenguta de cimbru pentru ca amaraste borsul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

29.07.2013, 17:26

bun bun

Rocsi 1

29.07.2013, 20:20

Vaiii ce as vrea un bors de fasole. Nu am mancat din postul Pastelui

ianculubita 1

30.07.2013, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole taraneasca cu gusa afumata