Bomboane Raffaello

de Silvioara in Dulciuri, 30 Dec 2011 | 4597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr, lapte praf
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 gr. nuca cocos + 50 gr. pentru ornat
  • 100 gr. unt
  • 1 lingura smantana
  • alune intregi nesarate, miez de nuca sau migdale.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul se amesteca cu smantana, zaharul pudra si cel vanilat, se adauga treptat alternand laptele praf cu nuca de cocos pana se obtine un aluat consistent din care se pot forma bombanele. Daca vi se pare prea moale aluatul, adaugati in mod egal o lingura de nuca de cocos si una de lapte praf. Cu mana se formeaza bomboane in mijlocul carora se introduce o aluna si se tavalesc usor prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

31.12.2011, 09:34

Silvioara 1

31.12.2011, 10:34

Multumesc. La multi ani, doamnelor! Anul Nou sa ne aduca multe multe bucurii, impliniri si inspiratie in bucatarie! Va imbratisez cu drag

mena29 1

01.01.2012, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata