Briose brownie cu crema de ciocolata alba

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 4290 vizualizari

 

La multi ani doamnelor si domnisoarelor. Sa aveti un 8 Martie plin de distractie  ......  si dulce!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 130 g faina
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 g unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose brownie cu crema de ciocolata alba:

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul.

Peste ouale mixate adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina.Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme.Introducem tava in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.

Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca apoi o introducem la rece pentru cel putin o ora.Daca ne grabim putem introduce la congelator 15 minute Mixam crema, apoi o spritam  peste briose.Decoram cu  ornamente de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Cand punem crema de ciocolata alba briosele trebuie sa fie reci.Eu m-am grabit putin si crema s-a inmuiat, dar si-a revenit la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose brownie cu crema de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:25

Dulciuri cu Georgiana 1

18.03.2016, 18:40

Multumesc!

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]