Briose brownie cu crema de ciocolata alba

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 4211 vizualizari

 

La multi ani doamnelor si domnisoarelor. Sa aveti un 8 Martie plin de distractie  ......  si dulce!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 130 g faina
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 g unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose brownie cu crema de ciocolata alba:

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul.

Peste ouale mixate adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina.Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme.Introducem tava in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.

Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca apoi o introducem la rece pentru cel putin o ora.Daca ne grabim putem introduce la congelator 15 minute Mixam crema, apoi o spritam  peste briose.Decoram cu  ornamente de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Cand punem crema de ciocolata alba briosele trebuie sa fie reci.Eu m-am grabit putin si crema s-a inmuiat, dar si-a revenit la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose brownie cu crema de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:25

Dulciuri cu Georgiana 1

18.03.2016, 18:40

Multumesc!

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]