Bomboane Raffaello (2)

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 19931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g lapte praf
  • 200 g zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • alune pentru interior
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello (2):

Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.

Dupa racire se fac bilute din copozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello (2)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

LLAAVVIINNIIAA 1

12.03.2010, 10:48

Ai dreptate! Ce e drept e ca le-am modelat caldutze. Eh, am mai redus din calorii cu acea eliminare de unt.
Numai bine!

caramela 1

27.10.2011, 15:43

dragelor..eu am pus si o foaie de napolitana pisata...au iesit minunate...va recomand...

Miha 1

27.10.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane din biscuiti