Bomboane Raffaello (2)

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 19932 vizualizari

COMENTARII (25)

ionix 1

11.01.2010, 18:55

astea se fac pe foc??? ies mai tari cumva??? interesant

rivka 1

11.01.2010, 19:06

le incerc in ambele feluri ca doar imediat se fac.
ce bine arata....trebuie mai intai sa-mi achizitionez lapte praf apoi le fac.

rivka 1

11.01.2010, 19:36

cred ca varianta asta seamana mai bine cu alea originale...sau nu?

Michelle 1

12.01.2010, 08:09

crisad 1

12.01.2010, 09:49

cred ca ar fi interesante cu migdale la mijloc

rivka 1

12.01.2010, 10:52

da la mijloc cred ca fiecare dupa gust poate pune ce-i place...

gaby_duceag 1

12.01.2010, 11:12

pot pune foi de dafin?

ana 1

12.01.2010, 11:54

is super bune ,reteta asta am facut-o la botezul Teodorei ,la mijloc am pus migdale prajite usor.Foarte bune.
Gustul este asemanator cu cele orginale .

ana 1

12.01.2010, 11:55

Gogosarule daca vrei tu dafini ,de ce nu?

madi_marin 1

12.01.2010, 13:31

exact reteta asta o fac si eu, cu untul pe foc..... . sunt delicioase!

Miha 1

12.01.2010, 14:24

Gaby, le poti tavali si prin boabe de piper!

stely 1

12.01.2010, 14:42

Dar cu lapte obisnuit de vaca nu ies?

rivka 1

12.01.2010, 15:58

nu cred ca ies cu lapte de vaca ca nu se intaresc...cred...sau? eu acum atatea o sa incerc metode pana descopar cea mai buna

Miha 1

12.01.2010, 18:35

Stely, nu e bun laptele de vaca. Doar daca mai adaugi ceva in compozitie sa se lege. Si plus ca nu va avea gustul ala delicios de lapte praf.

stely 1

12.01.2010, 22:33

inteles.Deci va trebui sa iau o punga de lapte praf ceva mai ieftin,ca nu o sa stric cutia fetei de Nan ca-i prea scumpa..

Miha 1

12.01.2010, 22:54

Stely, nici n-as recomanda sa incerci cu NAN, nu cred sa iasa. La fel nu recomand nici laptele praf instant gen Darling sau Malita. Laptele praf Raraul este cel mai bun ( 12 ron cutia de 500 g) sau Dr Oetcher ( 10-11 ron punga de 380 g)

stely 1

15.01.2010, 09:08

Multzam de info,miha

Miha 1

15.01.2010, 09:35

cicilica 1

25.02.2010, 15:51

Ce imi place la retetele tale este faptul ca dai toate informatiile si daca respecti intru totul imposibil sa nu-ti iasa.

Miha 1

25.02.2010, 17:08

Multumesc Cicilica!

LLAAVVIINNIIAA 1

10.03.2010, 14:58

Buna Miha! Am mai trimis un comment , sper sa nu se suprapuna.
Am facut o portie de Rafaello care au iesit f bune, insa la modelat compozitia ''cerea'' sa fie stoarsa de surplusul de unt. Cca o cescuta de cafea a fost surplusul.Consistenta ulterioara a fost ok.
Am respectat cantitatile, cu toate astea...
La tine la fel s-a intamplat?
Numai bine!

Miha 1

10.03.2010, 18:10

Lavinia, la reteta aceasta, compozitia este intr-adevar mai "untoasa" decat la varianta cealalta, dar daca lasi compozitia sa se raceasca foarte bine nu mai exista incovenientul de care spui.

LLAAVVIINNIIAA 1

12.03.2010, 10:48

Ai dreptate! Ce e drept e ca le-am modelat caldutze. Eh, am mai redus din calorii cu acea eliminare de unt.
Numai bine!

caramela 1

27.10.2011, 15:43

dragelor..eu am pus si o foaie de napolitana pisata...au iesit minunate...va recomand...

Miha 1

27.10.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello