Biscuiti sarati

de dantes in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 4963 vizualizari

 

Se pot pastra mai multe zile,merg foarte bine cu o bere.

 

INGREDIENTE

  • 1Kg.faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml.ulei
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura sare
  • 1 cub drojdie
  • 200 ml.lapte
  • 2 linguri chimen
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Se dizolva drojdia in putin lapte cu zahar apoi se amesteca faina cu toate ingredientele si se framanta bine adaugand cate putin lapte pana devine un aluat potrivit de tare si nu se mai lipeste de maini.se lasa la dospit o ora.

Se intinde aluatul in foi de circa 0,5 centimetri si se taie cu ajutorul formelor si se aseaza in tava si se dau la cuptor 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de Craciun cu cascaval si susan