Omleta pufoasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2015 | 3828 vizualizari

 

Rapid si satios.

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 2 oua
  • 100 g de cascaval
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa:

            Cartoful se curata de coaja si se da prin razatoarea cu ochiuri mari,cascavalul se rade,ceapa o taiem fidelute sau cubulete. Ouale le batem cu sare si piper.

             Incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si calim cartoful ras,adaugam pe rand ceapa si ouale batute. Cand sunt gata adaugam cascavalul ras. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ardei