Biscuiti cu fulgi de ovaz

de Sabina in Prajituri, 15 Mai 2009 | 15881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame zahar
  • 3 linguri de miere
  • 400 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • cateva stafide
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o lingura cu varf cu scortisoara
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz:

Pentru inceput punem ovazul la inmuiat (in apa sau in lapte). Intre timp, ne apucam temeinic de treaba: frecam spuma untul cu zaharul pana devine o pasta lucioasa, adaugam si ouale, sarea, mierea si scortisoara. Amestecam bine bine si adaugam stafidele si fulgii de ovaz scursi de lichid de apa, iar apoi treptat faina. Pasta trebuie sa fie foarte vartoasa. Daca punem prea putina faina riscam sa ni se topeasca biscuitii in tava. Intr o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt, punem cu o lingura biscuitii nostrii.
Dam tava la cuptor, iar cand au devenit rumeni ...sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (4)

Sabina 1

15.05.2009, 21:56

Flori, sigur ca ar merge, insa vor iesi mai crocanti. Acestia sunt pufosei.

adry88 1

20.05.2011, 12:47

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca