Biscuiti Anzac

de divainbucatarie in Dulciuri, 8 Iul 2011 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g fulgi de ovaz
  • 100 g unt
  • 2 linguri de sirop artar (in reteta originala se foloseste Golden Syrup)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri apa fiarta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Anzac:

Amestecam faina, zaharul, nuca de cocos, ovazul intr-un castron. Topim untul si il amestecam cu sirop de artar pe foc. Bicarbonatul il stingem cu apa fiarta, apoi il punem peste untul topit. Amestecam putin sa se omogenizeze(va deveni ceva spumos), apoi turnam totul peste ingredientele solide. Amestecam astfel incat untul topit cu sirop de artar sa fie incorporat in totalitate.

Luam din compozitie si modelam bile prin presare intre palme. Le aplatizam si le punem pe hartie de copt. Coacem pentru 15-18 minute, sau pana cand biscuitii aurii.

Ii lasam sa se raceasca in tava. Va recomand sa faceti biscuitii impreuna cu copii, acestia se vor distra amestecand ingredientele.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Anzac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (21)

Mitinita 1

09.07.2011, 10:28

inca o reteta pe care o planuiesc de mult sa o fac...daca am vazut-o la tine poate fac si eu in curand

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:17

Deosebit de buni

ionela2682 1

09.07.2011, 16:12

imi plac tare mult. .soltateii sunt fenomenali..de cand nu mai vazusem..ma jucam cu verisorii cand eram mica ..faceam cazemate....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri „felii de pepene”