Bezele fantoma de Halloween

de DulciuriSiNuNumai in Prajituri, 1 Noi 2012 | 9361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -225 g zahar
  • -un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele fantoma de Halloween:

Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.

Se adauga zaharul treptat, cate o lingura si se bat albusurile bine de fiecare data. Este foarte important ca zaharul sa fie complet dizolvat (intreg procesul de mixare dureaza cam 20 de minute).

In final au rezultat cam 35 de motate. Se da tava la cuptorul preincalzit la 125 grade pentru aproximativ o ora. In poza le vedeti inainte si dupa coacere. Pentru a obtine niste bezele fantoma se "picteaza" cu ciocolata topita la bain-marie.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele fantoma de Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]