Bezele

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 8426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga zaharul si esenta de vanilie si mixam pana obtinem o spuma tare si lucioasa.

In tava tapetata cu hartie de copt se aseaza  albusul cu ajutorul unei seringi si se da la cuptor la foc foarte mic cu usa cuptorului intredeschisa, pentru a se intari si a se usca incet.

TIPS-URI

1

pentru ca bezele sa iasa bine acestea trebuiesc uscate, nu coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (11)

Julie 1

08.08.2010, 10:32

Ce bine ti-au iesit!

Adinacarla 1

11.08.2010, 08:47

foarte frumoase

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2010, 11:47

fetelor, va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele