Beef Andreea

de epurasha2bb in Vita, 16 Iun 2010 | 4912 vizualizari

 

am facut-o pentru fetita mea cea mare Andreea

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg vrabiora de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g cascaval
  • 1 cartof
  • verdeata (marar,patrunjel)
  • 1 file piept de pui
  • 2 felii de bacon fara sorici
  • 2 felii dovlecel
  • sare,
  • piper,
  • ulei masline
  • 1 lingura crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour
  • un bol de legume cubulete mazare, morcov si cartof
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Andreea:

Se taia patrate din carnea de vita se bat cu ciocanul de snitzele, se sareaza si se pipereaza putin.Se toaca verdeata, feliile de dovlecel, pieptul de pui si ceapa rosie cubulete mici, se amesteca toate si se pune cu lingura din amestec in mijlocul patrateleor de carne de vita.Se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se incinge cuptorul si se aseaza rulourile unse putin cu ulei si invelite cu folie de aluminiu intr-o tava.Tot in tava alaturi de rulori puteti adauga pt.ornament niste flori sau fluturasi decupate din cartof cu forme de prajituri.Intre timp se pune mixul de legume la fiert in apa cu sare si cand sunt aproape gata se adauga o lingurita de ulei de masline.Se scot,se scurg bine de apa si cat sunt inca fierbinti se amesteca cu o lingura de crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour.

Se aseaza pe farfurie legumele cu crema si in mijloc se aseaza 4 felii taiate din ruloul de vita. In mijlocul lor se aseaza cartoful copt fluturas sau floare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Andreea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de vitel