Ardei umpluti cu branza si rosii

de Reteta-Video in Mancaruri de legume, 16 Iul 2013 | 7457 vizualizari

 

http://youtu.be/4JTbpR2jNGc
Ardeii umpluti cu branza si rosii sunt un preparat mediteranean, o cina rapida in zilele calduroase de vara, deliciosi atat calzi cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 2 rosii decojite
  • 70-80 gr. de branza sfaramata
  • 2 linguri de ulei de masline
  • oregano, busuioc
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu branza si rosii:

PASUL 1 Incalzim cuptorul.

PASUL 2 Taiem ardeii in jumatate pe lungime si le curatam semintele.

PASUL 3 Sfaramam branza.

PASUL 4 Taiem rosiile in cubulete.

PASUL 5 Amestecam rosiile taiate, branza sfaramata, condimentele, sare si piper. Omogenizam foarte bine.

PASUL 6 Pregatim un vas termorezistent pe care-l ungem cu o lingura de ulei.

PASUL 7 Umplem fiecare jumatate de ardei cu amestecul de branza si rosii.

PASUL 8 Asezam jumatatile de ardei gras in vasul termorezistent si picuram putin ulei peste fiecare ardei umplut.

PASUL 9 Acoperim vasul cu folie de aluminiu si-l introducem in cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute, pana cand ardeiul incepe sa se inmoaie.

PASUL 10 Scoatem vasul din cuptor, indepartam folia si-l introducem din nou in cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand branza incepe sa se rumeneasca.

PASUL 11 Scoatem din cuptor si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan