Ardei prajiti pentru masa festiva

de anisoara in Mancaruri de post, 29 Mai 2010 | 11761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei dulci de marime mijlocie
  • rosii
  • ceapa
  • morcov
  • usturoi
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei prajiti pentru masa festiva:

Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop.
Se incalzeste un ceaun cu un pahar de ulei si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul .

Peste vreo 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta parte inca 3-4 minute .

Se scot ardeii se pun intr-un punga de plastic si se leaga .

Se lasa punga pe vreo 5 minute cu ardeii. Dupa aceia ardeii se curata usor de pielita.

Se taie atent cu cutitul dealungul lor in 2 jumatati Pe fiecare jumatate se pune cite o lingura de sos de rosii si se ruleaza

Sosul de rosii il preparam din ceapa prajita cu rosii taiate felii , cu morcov dat prin razatoare si la urma se adauga putin usturoi pisat si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei prajiti pentru masa festiva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

anisoara 1

29.05.2010, 23:59

Nadina , in Spania este orice leguma si fructa in vanzare in orice timp al anului. Daca nu ai timp vina in ospetie , te servesc eu cu ardei impluti cu varza la moment ce am in frigider. Multumesc pt apreciere si furculite.

anisoara 1

30.05.2010, 00:00

Fetelor cu placere , va sunt recunoscatoare pt tot. Va pup si va

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linte cu usturoi si ardei