Ardei iuti la otet

de Dya Daniela Andrei in Muraturi, 12 Sep 2014 | 5795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru otet
  • 1 kg ardei iuti, rosii (eu am ales unii mai micuti)
  • cate o lingura cu sare de bucatarie pentru fiecare borcan in parte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la otet:

Spalam bine ardeii, ii asezam in borcane curate si presaram sarea peste acestia (o lingura de sare pentru fiecare borcan sau dupa gust; m-am oprit la una jumate). Adaugam apoi otetul, cam un sfert de borcan si completam cu apa.  Strangem bine capacele borcanelor, le asezam intr-o cratita cu apa rece si le fierbem 20-30 de minute, la foc mic.  Se racesc treptat si apoi se depoziteaza intr-un loc racoros.

TIPS-URI

1

Se poate opta si pentru pregatirea solutiei de apa si otet astfel: le adaugam intr-un vas/craticioara; le asezam pe aragaz si le fierbem cateva minute, dupa care le turnam peste ardeii iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iute in otet